Logga In

Vilka är vi?

Här finns vi
Svante  Ringvall

Jag är din kontaktperson

Skriv till mig

Indtast venligst et validt navn
Eller ditt telefonnummer
Skickar meddelande
Tack för ditt meddelande
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Skicka mail eller ringe til 076-527 55 71.

Om oss

Vilka är vi?

"LearnLab gör det möjligt för många fler i branschen att få riktigt bra utbildning. Utbildning som inte bara handlar om att förmedla mer innehåll utan som hjälper individen och företaget att lösa problem”

Vi befinner oss i en tid där kompetensutveckling är nyckeln till ett hållbart arbetsliv. Arbetsmarknadens syn på kompetens kommer att utmanas kommande år vilket leder till ett ökat behov av effektiv utbildning. Det finns en lång tradition av att skicka sina medarbetare på kurs under ett par dagar. Den här typen av utbildning tar mycket tid i anspråk, och det är inte säkert att du kan ta del av utbildningen när du behöver den som mest. Vi ser att arbetsmarknaden efterfrågar mer flexilbla utbildningslösningar där man själv kan välja när och hur utbildningen genomförs.

För att tillodose de behov som uppstår så startades LearnLab hösten 2016. Genom att använda moderna verktyg skapar vi utbildningar där du ska kunna lära dig mer och kunna använda dina nya kunskaper i verkligheten. Våra kurser ger er förutsättningar för kompetensutveckling för alla när den behövs som bäst. De andra sakerna som högre effektivitet och lägre pris får ni på köpet.

Grunden för vårt koncept är att möjliggöra kompetensutveckling genom ett maximerat innehåll, effektiv pedagogik, tillgänglighet och en kunskap och en respekt för vad som motiverar till lärande. Att lära ut handlar inte längre om att göra information tillgänglig. Idag så handlar det om förmågan att skapa insikter och förståelse för informationen. Vi skapar utbildningar med en tydlig närhet till utbildare och ämnesexperter, så att ni efteråt kan använda era nya kunskaper i er vardag. Genom att vi som företag erbjuder effektiva och flexibla lösningar, har vi en hög kvalitét och ser till resultatet kommer det också att märkas i våra utbildningar.

För tio år sedan skapade man utbildningar som alla gick men där inlärningen kanske inte var i fokus. Idag kan vi göra det men samtidigt säkerställa inlärningen.

 

Modern utbildning utan kompromisser - det är LearnLab.